Norbrook Loxicom 2.5 mg x 10 tabl

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Norbrook Loxicom 2.5 mg x 10 tabl

45,53 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
petmart.ro
Descrierea produsului
Loxicom 2.5 mg x 10 tabl - Tablete masticabile pentru caini in ameliorarea inflamatiei si durerii in infectiile acute si cronice ale sistemului musculo-scheletic. DECLARAREA (SUBSTANŢEI) SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE Comprimat de culoare maro deschis, oval, biconvex, cu linie mediană pe o față și cealaltă față netedă. Un comprimat masticabil conţine:
  • Meloxicam 1 mg
  • Meloxicam 2.5 mg
  INDICAŢ II   Ameliorarea inflamaţiei şi a durerii în afecţiunile acute și cornice ale sistemului musculo-scheletal la câini. CONTRAINDICAŢII
  • A nu se utiliza la animalele gestante sau în lactaţie.
  • A nu se utiliza la animalele cu tulburări gastrointestinale cum ar fi iritaţii şi hemoragii, afecţiuni ale funcţiei hepatice, cardiace sau renale şi tulburări hemoragice.
  •  A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.
  •  A nu se utiliza la câini cu vârsta mai mică de 6 săptămâni sau cu o greutate corporală mai mica de 4 kg.
REACŢII ADVERSE Reacţii adverse tipice la AINS ca pierderea apetitului, vomă, diaree, fecale cu sânge, apatie şi insuficienţă renală au fost observate ocazional. Aceste reacţii adverse apar în general în prima săptămână de tratament şi în majoritatea cazurilor sunt trecătoare şi dispar după terminarea tratamentului dar în cazuri foarte rare pot fi serioase sau fatale. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar. SPECII ŢINTĂ Câini. POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Dozare:
  • Tratamentul iniţial este o singură doză de 0,2 mg meloxicam / kg greutate corporală în prima zi. Tratamentul va fi continuat printr-o administrare pe zi pe cale orală (la interval de 24 ore) cu o doză de întreţinere de 0,1 mg meloxicam / kg greutate corporală. Alternativ, tratamentul poate fi iniţiat cu o soluţie injectabilă care conţine 5 mg meloxicam / ml.
  • Fiecare comprimat masticabil conţine 1 mg sau 2,5 mg meloxicam, care corespunde la o doză zilnică de întreţinere pentru un câine de 10 kg greutate corporală sau respectiv un câine de 25 kg greutate corporală.
  • Fiecare comprimat masticabil poate fi înjumătăţit pentru o dozare corectă în funcţie de greutatea corporală individuală a animalului. Comprimatele pot fi administrate cu sau fără alimente, sunt aromate şi sunt luate de majoritatea câinilor în mod voluntar.
Schema de dozare pentru doza de întreţinere:Greutate corporală (kg) Numărul de comprimate masticabile de 1 mg Numărul de comprimate masticabile de 2,5 mg mg/kg4,0-7,0 ½ 0,13-0,17,1-10,0 1 0,14-0,110,1-15,0 1 ½ 0,15-0,115,1-20,0 2 0,13-0,120,1-25,0                   
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^