Bayer Veraflox Flavored tablete 60 mg

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Bayer Veraflox Flavored tablete 60 mg

104,43 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
petmart.ro
Descrierea produsului
Veraflox Flavored tablete 60 mg - Comprimate pentru caini in tratamentul rănilor infectate, piodermită superficială şi profundă, infecţii acute ale tractului urinar. Compoziţie Fiecare comprimat conţine: Substanţă activă:
 • Pradofloxacină 60 mg,
 • Pradofloxacină 120 mg.
Modul de prezentare al produsului:
 • Comprima te de culoare maronie care sunt marcate pe o parte cu P60.
 • Comprimate de culoare maronie care sunt marcate pe o parte cu P120.
Indicaţii Câini: Tratamentul:
 • rănilor infectate în infecţiile determinate de tulpini sensibile din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius ),
 • piodermită superficială şi profundă determinată de tulpini sensibile din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius ),
 • infecţii acute ale tractului urinar determinate de tulpini sensibile de Escherichia coli şi din grupul Staphylococcus intermedius (inclusiv S. pseudintermedius )
 • adjuvant în terapia mecanică sau chirurgicală parodontală în tratamentul infecţiilor gingivale şi ţesuturilor parodontale cauzate de tulpini sensibile de organisme anaerobe, de exemplu, Porphyromonas spp. şi Prevotella spp. (a se vedea punctul 11 Atenţionări speciale).
Contraindicaţii
 • Nu se utilizează la animale cu hipersensibilitate cunoscută la fluorochinolone.
 • Nu se utilizează la câini în timpul perioadei de creştere, deoarece dezvoltarea cartilajului articular poate fi afectată. Perioadă de creştere depinde de rasă. Pentru majoritatea raselor, produsele medicinale veterinare care conţin pradofloxacină nu trebuie să fie utilizate la câinii care au vârsta mai mică de 12 luni, iar la rasele mari la câinii care au vârsta mai mică de 18 luni.
 • Nu se utilizează la câinii care au prezentat leziuni ale cartilajului articular, deoarece leziunile se pot agrava în timpul tratamentului cu fluorochinolone.
 • Nu se utilizează la câinii cu tulburării ale sistemul nervos central (SNC), cum ar fi epilepsia, fluorochinolonele ar putea provoca convulsii la animale predispuse.
 • Nu se utilizează la câini în timpul sarcinii şi alăptării (a se vedea punctul 11 Atenţionări speciale).
Reacţii adverse
 • Uşoare tulburări gastro-intestinale tranzitorii, inclusiv vărsături au fost observate în cazuri rare, la câini şi pisici.
 • Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.
Specii ţintă Câini. Posologie pentru fiecare specie, căi de administrare şi mod de administrare Administrare orală. Dozele Doza recomandată de pradofloxacină este de 3,0 mg / kg greutate corporală o dată pe zi, în conformitate cu tabelele de mai jos. Pentru a asigura un dozaj corect, greutatea corporală trebuie determinată cât mai precis posibil pentru a se evita subdozarea. Greutatea corporală acâinilor (kg)/Număr de comprimate/Doza de pradofloxacină (mg/kg greutate corporală)greutate corporală)
                                                                  60 mg               120 mg
Pentru câini cu greutatea corporală sub 15 kg utilizaţi comprimatele care conţin 15 mg pradofloxacină
15 – 20                                                       1                   
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.